top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

120% opkomst van reservisten van de 252e Sinaï-divisie en bereidheid het offensief uit te breiden


Screenshot video


Na enkele dagen van strijd en de mobilisatie van honderdduizenden reservisten met de steun van een uitgebreide logistieke inspanning, bereiden de IDF-troepen zich voor om een breed scala aan offensieve plannen uit te voeren.


Meerdere reservebataljons werden gemobiliseerd voor defensiemissies in de gemeenschappen in de omgeving van de Gazastrook. De 252e Sinaïdivisie treft momenteel voorbereidingen voor bredere gevechtsoperaties. Tot nu toe bedraagt het percentage van degenen die zich melden onder de reservisten in de divisie ongeveer 120%.Commandant van de 252e Sinaï-divisie, Brigade Generaal Moran Omer: “De eenheden van de divisie zijn de afgelopen week in gevecht geweest en trainen momenteel voor de volgende fasen. Ik vertrouw erop dat de reservisten, samen met soldaten in verplichte dienst, Hamas zullen verslaan .


Brigade Generaal Moran Omer. Screenshot


De leercurve voor de reservisten is erg snel. We voelen hun volwassenheid en motivatie. Het is mijn rol om gefocust te blijven op de missie en deze zo goed mogelijk uit te voeren, afhankelijk van onze capaciteiten. We zullen doen wat nodig is, en voor degenen voor wie het nog niet duidelijk was: dat is het nu wel.


Alle wapens in de divisie zijn uitgedeeld en we hebben een percentage reservisten van 120% dat zich meldt voor dienst. We hebben geen daling van de motivatie gezien.

255 weergaven1 opmerking

1 Comment


a.vanos
Oct 17, 2023

het is lef en ga er maar voor , het is niet niks zomaar, moed en door zetten

Like
bottom of page