top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

20 terreurverdachten aangehouden, waaronder één die betrokken was bij vernieling Josephs Tomb


Foto via IDF-woordvoerderseenheid


De IDF zet haar uitgebreide terrorismebestrijdingsactiviteiten in Judea en Samaria voort: IDF-soldaten en andere veiligheidstroepen hebben de afgelopen nacht en in de vroege ochtend 20 gezochte terreurverdachten aangehouden, waaronder een persoon die afgelopen zondag betrokken was bij het vernielen van Jozefs graf


Tijdens uitgebreide terrorismebestrijdingsactiviteiten in Judea en Samaria op basis van nauwkeurige inlichtingen, waren de IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie vanmorgen actief in de steden Zeita, Yamun, Balata, al-Khader, Bayt Kahil en Azun Atme.


Vanmorgen hebben speciale eenheden van de IDF personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij terreuractiviteiten en hebben ze illegale wapens in beslag genomen in de stad Zeita.


Foto via IDF-woordvoerderseenheid


Ondertussen voerden extra IDF-soldaten en andere Israëlische veiligheidstroepen terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in Jenin en steden in dat gebied. Tijdens de activiteit reageerden soldaten met scherpe munitie op verdachten die explosieven naar hen gooiden, evenals op gewapende verdachten in het gebied. Er werden geen verwondingen onder de soldaten gemeld.


Bovendien hebben IDF-soldaten een verdachte aangehouden in de stad Nablus die afgelopen zondag betrokken was bij het vernielen van Jozefs graf.


Foto via IDF-woordvoerderseenheid


Alle verdachten die tijdens de activiteiten zijn aangehouden, zijn overgedragen aan de Israëlische veiligheidsdiensten.96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page