top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

5 Israëlische bedrijven worden genoemd in World Economic Forum Tech Pioneers


Boeren plaatsen CropX-sensoren in het veld om bodemgegevens te verzamelen voor analyse, wat leidt tot waterbesparing en een hogere opbrengst. Foto met dank aan CropX, via ISRAEL21C


Het World Economic Forum koos vijf Israëlische bedrijven voor de 2021-lijst van 100 technologiepioniers uit zes continenten die “klaar staan ​​om een ​​significante impact te hebben op het bedrijfsleven en de samenleving” meldt ISRAEL21C.


"Deze bedrijven tonen een groot potentieel om niet alleen hun industrieën wakker te schudden, maar ook echte oplossingen te bieden voor wereldwijde problemen", zegt Susan Nesbitt, hoofd van de Global Innovators Community bij WEF, de Internationale Organisatie voor Publiek-Private Samenwerking.


De bedrijven zijn:


Pionier van 's werelds eerste doe-het-zelf-landbouwbeheerplatform dat big data, machine learning en cloud technologie gebruikt om de landbouwproductie te verhogen en water te besparen, op basis van realtime bodemgegevens verzameld door sensoren.Het bevrijden van nuttige medische gegevens uit privacyketens door een exacte replica van originele gegevens te maken zonder patiëntidentificatiegegevens.


Foto via Cheq


Beschermt grote organisaties tegen fraude met klantenacquisitie.Ontwikkelaar van een op kunstmatige intelligentie gebaseerde virtuele zorgassistent die zorgteams en betalers helpt senioren te helpen door de sociale impact van gezondheid, chronische aandoeningen, therapietrouw en valpreventie te beheren.Het creëren van schone energie via een metaal-luchttechnologie die de kracht uit metalen zoals aluminium en zink haalt.


Technologiepioniers zullen worden uitgenodigd om het hele jaar door deel te nemen aan activiteiten, evenementen en discussies van het World Economic Forum, in samenwerking met wereldleiders om belangrijke industriële en maatschappelijke problemen aan te pakken.


69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page