top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

8 Israëlische startups maken het tot CB Insights Top 150-lijst


Screenshot CB Insights


CB Insights heeft acht in Israël gevestigde startups op het gebied van gezondheidstechnologie genoemd in de ranglijst van de Top Digital Health Companies van 2021, een lijst van 150 van de beste particuliere bedrijven die digitale technologie gebruiken om de gezondheidszorg te transformeren.


De winnaars werden geselecteerd door de Intelligence Unit van CB Insights uit een pool van meer dan 11.000 bedrijven, waaronder aanvragers en genomineerden en zijn door ISRAEL21C op een rijtje gezet.


Foto via Vocalis.


Een digitale softwareoplossing die stem analyseert om de kans op Covid-19-infectie te beoordelen zonder aanvullende informatie of voorkennis over de gebruiker.


Sweetch's team in Tel Aviv. Foto met dank aan Sweetch via ISRAEL21C


Een gepersonaliseerd platform voor kunstmatige en emotionele intelligentie dat gepersonaliseerde gezondheidsaanbevelingen biedt die zijn aangepast aan de persoonlijkheid, voortgang en real-world context van elke gebruiker.


Screenshot video


AI-gebaseerde oplossingen voor ultrasone analyse, waardoor cardiale en abdominale ultrasone beeldvorming slimmer, sneller, nauwkeuriger en toegankelijker wordt.


Foto via Bwell


Een online platform voor digitale gezondheidszorg waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren tussen de verschillende procedures, diensten en aanbieders die voor hen beschikbaar zijn.


Foto via C2i Genomics


Een cloud gebaseerd platform dat kankertumormonitoring op wereldwijde schaal uitvoert, gebruikmakend van vooraf geïnstalleerde genoom sequencers over de hele wereld.Een handademhalingsapparaat waarmee gebruikers hun metabolisme kunnen analyseren en volgen met hun smartphone.


Foto via Nym


Een op AI gebaseerde medische kaartcodeerder waarmee medische rekeningen en verzekeringsclaims efficiënter en nauwkeuriger kunnen worden berekend en gecontroleerd.


Screenshot Theator

Een chirurgisch intelligentieplatform waarmee artsen chirurgische procedures kunnen documenteren en analyseren, zodat ze inzichten kunnen verkrijgen, prestaties van collega's kunnen vergelijken en besluitvorming kunnen vereenvoudigen.


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page