top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Brenmiller Energy uit Israël wint World Cleantech Award op VAE-evenement


Voorzitter en CEO Avi Brenmiller neemt de uitstekende startup-prijs van de CleanTech Business Club in ontvangst in Abu Dhabi, 16 januari 2023. Foto met dank aan Brenmiller via Energy via ISRAEL21C


De Israëlische start-up voor thermische energieopslag Brenmiller Energy werd het eerste Israëlische bedrijf dat een World CleanTech Award won van de CleanTech Business Club , een groep leiders uit het bedrijfsleven, de overheid, investeringen en opinieleiders uit 36 ​​landen die werken aan het verhogen van investeringen in schone en groene energie in de hele wereld.


Voorzitter en CEO Avi Brenmiller nam de uitstekende startup-prijs van de club in ontvangst tijdens de bijeenkomst in Abu Dhabi op 16 januari, aldus ISRAEL21C.


Het systeem ontvangt energie uit verschillende energiebronnen, zet deze om in warmte-energie en slaat deze op in steenslag, waardoor een continue levering mogelijk is op basis van wisselende behoeften gedurende de dag, ongeacht de weersomstandigheden, zonder CO2-uitstoot.


Slechts twee maanden geleden begon Brenmiller Energy in samenwerking met ENEL, het grootste Europese elektriciteitsbedrijf, met de exploitatie van zijn grootste project voor thermische energieopslag in de regio Toscane in Italië.


30 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page