top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Chef-Staf bij het bedoeïenenverkenningsbataljon

Foto IDF woordvoerder


De chef van de generale staf tegen het bedoeïenenverkenningsbataljon: "Jullie bewijzen elke dag dat iedereen die zich meldt om gevechtssoldaat te worden een rolmodel is voor alle Israëlische burgers en een voorbeeld en een baken is in de bedoeïenengemeenschap".


Woensdag bezocht de chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi, het bedoeïenenverkenningsbataljon in de Gaza-divisie ter gelegenheid van de Ramadan, samen met het hoofd van het directoraat Mankracht en de commandant van de Gaza-divisie. Tijdens het bezoek sprak LTG Halevi met de commandanten van het bataljon en zijn soldaten, en hoorde hij over hun aanzienlijke inspanningen tijdens de oorlog.


Chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi:

“Vanaf de eerste dagen van de oorlog hebben we mensen uit de bedoeïenengemeenschap ontmoet, samen vechtend, zij aan zij lopend. Mensen raakten gewond, goede vrienden, met wie we altijd schouder aan schouder in de meest complexe, gevaarlijke situaties terechtkwamen. Onze tweede reactie op deze oorlog, gegeven het feit dat degenen die kwamen aanvallen, zoals we weten, geen uitzonderingen maakten voor degenen die moslim waren toen ze hen tegenkwamen. tot onze grote spijt, en een van onze reacties is om samen sterker te zijn. Ik beschouw de eenheid als een heel bijzondere plek, die we willen ontwikkelen, we willen uitbreiden, we willen versterken, en dit komt met uitdagingen. U bewijst elke dag dat iedereen die zich aanmeldt om gevechtssoldaat te worden een rolmodel is voor alle Israëlische burgers en een voorbeeld en een baken is in de bedoeïenengemeenschap. Ik weet dat zelfs degenen die kritiek leveren uw moed en uw bereidheid.

Hartelijk dank."

162 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page