top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Daling actieve virus patiënten lichte stijging virus patiënten in ziekenhuis


Ter illustratie. Foto Emin Baycan op Unsplash


Uit de zondagmorgen vrijgegeven cijfers van het ministerie van Volksgezondheid, blijkt dat er een lichte daling van het aantal actieve virus patiënten in Israël is maar tegelijkertijd liggen er zeven patiënten meet in de ziekenhuizen dan op donderdag.


Op zaterdag werden 35.747 mensen op Covid-19 getest en bleken 223 (0,63%) besmet te zijn met het virus. In totaal; zijn er in Israël 5.778 actieve virus patiënten, 174 minder dan op donderdag.


Hiervan zijn er 145 in een ziekenhuis opgenomen, 9 meer dan op donderdag, waarvan er 100 in ernstige toestand verkeren, 7 meer dan op donderdag, waarvan er 50 zijn aangesloten aan beademingsapparatuur.


Voor de derde dag op rij is er niemand aan het virus overleden, waardoor het dodental op 8.210 blijft staan.


Het grootste deel van de besmette personen zijn kinderen en niet gevaccineerde, zo deelde het ministerie mee.In onderstaande grafiek zijn de verschillen duidelijk te zien tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde virus patiënten, waarbij lichtblauw = niet gevaccineerd; groen = gedeeltelijk gevaccineerd; donkerblauw = volledig gevaccineerd:44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page