top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De IDF en ISA hebben het lichaam van de gijzelaar Ron Benjamin gevonden en naar Israël gebracht

Ron Benjamin. Foto X


Het lichaam van de gijzelaar Ron Benjamin werd gevonden en naar Israël gebracht tijdens een gezamenlijke IDF- en ISA-operatie.


Gebaseerd op geverifieerde inlichtingen waarover wij beschikken, werd Ron Benjamin vermoord tijdens het bloedbad van 7 oktober op het Mefalsim-kruispunt, en werd zijn lichaam door Hamas-terroristen naar Gaza ontvoerd.


Zijn lichaam werd samen met de lichamen van Yitzhak Gelernter, Shani Louk en Amit Buskila gered tijdens een gezamenlijke IDF- en ISA-operatie, gebaseerd op nauwkeurige ISA-inlichtingen verkregen tijdens de ondervragingen van terroristen die in de Gazastrook werden aangehouden, evenals op inlichtingen van Hoofdkwartier van het IDF Inlichtingendirectoraat voor de gijzelaars en vermiste personen.


Na een identificatieprocedure uitgevoerd door medische functionarissen van het Israëlische Nationale Forensische Instituut en de Israëlische politie, hebben IDF-vertegenwoordigers de familie vandaag op de hoogte gebracht. De IDF en ISA betuigen hun oprechte medeleven aan de familie.


De IDF en ISA gaan door, zelfs op dit moment, met het inzetten van alle operationele en inlichtingenmiddelen en het nemen van operationele risico's om de allerhoogste nationale taak van het terugbrengen van alle gijzelaars te volbrengen.552 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page