top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De IDF heeft een hoge commandant van de algemene veiligheidstroepen van Hamas in Rafah geëlimineerd

Foto IDF woordvoerder


Donderdagavond hebben IAF-straaljagers, onder leiding van de IDF-inlichtingendienst, de terrorist Salame Muhammad Abu Ajaj aangevallen en geëlimineerd, een vooraanstaande terrorist in de algemene veiligheidstroepen van Hamas in het Rafah-gebied.


De Algemene Veiligheidstroepen van Hamas zijn een orgaan dat de Militaire Vleugel van Hamas ondersteunt en is belast met verschillende sleutelrollen, zoals het verzekeren van het voortbestaan ​​van de organisatie, de routinematige militaire activiteiten van Hamas en het verstoren van de operationele activiteiten van de IDF in de Gazastrook. Als onderdeel van zijn rol opereerde Ajaj om de terreurorganisatie in het Rafah-gebied te versterken en te consolideren.


De IDF is op de hoogte van berichten dat de burgemeester van Noord-Nuseirat, de terrorist Eiad Almaghari, bij deze aanval ook werd gedood. Almaghari was een terroristische agent met een uitgebreide geschiedenis in Hamas. Hij diende in het verleden als onderdeel van het hoofdkwartier van Hamas op de Westelijke Jordaanoever en speelde een belangrijke rol bij de planning van terreuraanslagen in het gebied van Judea en Samaria.

393 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page