top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Dit zijn de wielrenners van team Israël Startup Nation die deelnemen aan de Tour de France


Israel Start-Up Nation is klaar om de tweede Tour de France van het team aan te gaan met acht sterke renners die zich tijdens de race concentreren op zowel het algemeen klassement als ritzeges.


Na een zwaar selectieproces is het team trots om de volgende line-up voor de Tour aan te kondigen:Sportmanager Rik Verbrugghe: “Het is nooit makkelijk om de definitieve selectie voor de Tour de France te maken. Elke rijder heeft zijn eigen vaardigheden te bieden en we moeten ze allemaal samenbrengen, werkend als een team. Dit gaat niet alleen over het selecteren van één rijder. We moeten een hele groep selecteren die gedurende de drie weken goed samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel.”


“Om te beginnen zal Mike onze hoofdrenner zijn voor het eindklassement, zoals Dan dat al in de Giro deed. Maar natuurlijk, als Dan dat aantal in de Tour kan aanvullen, is het perfect voor ons. In feite zullen we de Tour aanpakken zoals we de Giro hebben gedaan, alleen hebben we nu twee renners om te beschermen. Kijkend naar het team dat we brengen, ben ik er volledig van overtuigd dat we onze stempel op de race zullen drukken. ”


Michael Woods: “Ik ben erg enthousiast om Israel Start-Up Nation te vertegenwoordigen in de Tour de France, vooral in de rol van teamleider. Ik heb eerder de kans gehad om een ​​team in een grote ronde te leiden, maar nooit in de Tour de France. Ik ben vereerd om deze positie te krijgen, vooral gezien de kwaliteit van het team dat we hebben."

“Ik hou van GC racen. Het is echt een uitdaging en het doen in de Tour is nog uitdagender, intenser en veel stressvoller. Maar zoals ik tegenwoordig rijd, ben ik klaar voor de uitdaging. En met het team dat we hebben, zullen we een kracht zijn om rekening mee te houden."


Omer Goldstein: “Ik vind het heerlijk om deel uit te maken van het spel. Natuurlijk is de Tour de France de grootste wedstrijd van allemaal en zal de spanning in het peloton anders zijn. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat ik klaar ben om het team te helpen en een impact te hebben op onze zoektocht om Mike te ondersteunen en een ritzege te behalen."


Voor meer informatie over de ISN-line-up voor de Tour de France, evenals opmerkingen van alle geselecteerde renners, moet je onze speciale TDF-pagina hier bekijken .
72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page