top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

DJ Tiësto komt naar Israël
Op 20 oktober treedt DJ Tiësto op bij LifeTime Festival in Timna Park, Israël. LifeTime Festival is een van de grootste elektronische muziekfestivals in Israël en vindt plaats op locaties door het hele land. Tiësto speelde zo'n twintig jaar geleden voor het eerst in Israël, toen hij nog relatief onbekend was, als pionier van de EDM-feesten in het land.


Timna Park, de locatie van het festival, ligt in het zuiden van Israël wat tevens de Arava woestijn is. Het park beschikt over spectaculaire geologische formaties en is een van de grootste nationale parken in het land. Timna Park staat bekend om haar glamping, fietsen en hike mogelijkheden en heeft een klein meer midden in de woestijn.


Timna park. Foto Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme


De locatie van het festival zorgt voor een unieke connectie tussen het oneindige landschap van de Arava woestijn en de elektronische muziek en wie kan deze connectie beter inwijden dan DJ Tiësto, die al meer dan twee decennia bekend staat als de grondlegger van de elektronische muziek. Tiësto zal het beste van zijn creaties draaien in een drie uur durende set, waarbij hij oldies zal combineren met nieuwe tracks om een onvergetelijk evenement te creëren.


De deuren gaan open om 22:00 en sluiten om 06:00. Toegang is vanaf 20 jaar en ouder. Festivaltickets, verkrijgbaar op de website, kosten tussen de 310 tot 450 shekels (92 tot 133 euro) en zijn inclusief een retourtje pendeldienst van Eilat Terminal Park (het oude vliegveld van Eilat) naar het festival.


LifeTime Festival trekt altijd veel bezoekers en de verwachting is dat er bij dit evenement veel buitenlandse bezoekers zullen zijn, waaronder ook Nederlanders.

79 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page