top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Fauda kondigt releasedatum van nieuw seizoen aan, in ieder geval in IsraëlGoed nieuws voor Fauda fans. De veelgeprezen tv-show die de wereld overspoelde, heeft aangekondigd dat het nieuwe, vierde, seizoen op 13 juli in Israël zal worden uitgebracht.


Op Twitter kondigde Fauda's officiële account aan dat het vierde seizoen in première gaat op de Israëlische Yes TV, voordat het binnenkort voor een wereldwijd publiek op Netflix wordt uitgebracht, weet ISRAEL21C te melden.


“Aan onze Israëlische fans. Je hebt gevraagd, en gevraagd, gevraagd! Aan onze internationale fans, wees geduldig, het komt als volgende naar jullie."

De tv-serie Fauda, ​​die een diepgaande en vaak onverwachte blik werpt op het Israëlisch-Palestijnse conflict, is een internationale sensatie sinds het voor het eerst werd uitgebracht op de Netflix streamingservice.


Gemaakt door Avi Issacharoff en Lior Raz, die ooit als lijfwacht van Arnold Schwarzenegger werkte, heeft het talloze prijzen gewonnen.


De opnames voor het vierde seizoen begonnen in Oekraïne, maar werden vanwege de oorlog die Rusland begon, verplaatst naar Boedapest, Hongarije. In december werd een trailer voor de show uitgebracht en in april werden de opnames afgerond.


Als je een Fauda-fan bent, lees dan zeker ons verhaal over 10 dingen die je niet wist over Fauda, ​​maar zou moeten weten.


242 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page