top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Frost & Sullivan award voor Israëlisch chirurgisch logistiek bedrijf


Ter illustratie. Foto door Piron Guillaume op Unsplash


Een uniek computervisiesysteem voor het beheer van de inventaris van de operatiekamer van ziekenhuizen heeft de "Most Innovative Solution Management in Inventory Management Solutions Award in Europe 2022" gewonnen van het wereldwijde bedrijfsadviesbureau Frost & Sullivan.


"We danken Frost & Sullivan voor het erkennen van ons vlaggenschipproduct, Snap & Go, als de meest uitstekende oplossing voor chirurgisch voorraadbeheer", aldus Identi Medical CEO en medeoprichter Shlomo Matityahu.


“De medische wereld ondergaat een revolutie in de manier waarop ziekenhuizen ervoor kiezen om hun activiteiten uit te voeren. Kunstmatige intelligentietechnologieën, data-analyse en complexe automatiseringen vormen de kern van besluitvormers, met dien verstande dat alleen een gezonde, efficiënte en kosteneffectieve organisatie betere, veiligere en meer toegewijde zorg kan bieden.”


Tot nu toe wordt het cloud gebaseerde slimme platform voor het beheer van chirurgische implantaten en inventaris van verdovende middelen gebruikt door medische centra, zorgaanbieders, apparaat fabrikanten (waaronder J&J en Medtronic) en logistieke bedrijven in Israël en Europa.


Volgens Ram Ravi, analist van de gezondheidsindustrie, zou Snap & Go de Amerikaanse ziekenhuizen kunnen helpen bij het aanpakken van de bijna $ 7,7 miljard die jaarlijks verloren gaat als gevolg van slechte voorraadregistratie in OK's.


In het Sheba Medical Center in Israël hebben meer dan 60 Snap & Go 'slimme kasten' en bijbehorende beheersoftware de kosten van overtollige inventaris met tussen de $ 2 miljoen en $ 3 miljoen verlaagd.


Identi, dat vorig jaar naar de beurs ging op de Tel Aviv Stock Exchange, stond onlangs op de 14e plaats in de "50 Growth Companies in Israel"-ranglijst van het Statista- bedrijfsgegevensplatform.


39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page