top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Geheime diplomatieke Pakistaanse en Indonesische delegaties in Israël voor gesprekken


Screenshot YouTube


Diplomatieke delegaties uit Pakistan en Indonesië zijn beide deze week in Israël voor geheime gesprekken, meldde het Israëlische i24NEWS maandagavond.


De Pakistaanse delegatie zou onder leiding staan van de Pakistaans-Amerikaanse Nasim Ashra, voormalig minister van Buitenlandse Zaken in de regering van voormalig premier Imran Khan.


Tijdens hun bezoek aan Israël kreeg de Pakistaanse delegatie rondleidingen door Israël. Ze hebben later deze week ook een ontmoeting met president Isaac Herzog , aldus berichten in The Jerusalem Post.


De Indonesische delegatie in Israël wordt geleid door een 'hoge ambtenaar'. Berichten over een diplomatieke aanwezigheid van de twee meest bevolkte moslimlanden ter wereld in Israël komen te midden van de recente opwarming van de banden tussen Israël en Indonesië


Een recente reeks bijeenkomsten, verklaringen en rapporten in de laatste paar maanden van 2021 geven aan dat Israël en Indonesië naar elkaar toe zijn gegroeid, waarbij samenwerking op het gebied van handel en toerisme de boventoon voert.

70 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page