top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Hoge Turkse delegatie op bezoek in Israël


Foto via kabinet van de president


Een hoge Turkse delegatie, onder leiding van een woordvoerder en senior-adviseur van de Turkse president, İbrahim Kalın. en vice-minister van Buitenlandse Zaken, Sadat Onal, heeft donderdag Israël bezocht en een ontmoeting gehad met de directeur-generaal van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Alon Ushpiz, samen met de CEO van het kabinet van de president, Eyal Shviki en hun teams.


Tijdens bijeenkomsten die zowel op het ministerie van Buitenlandse Zaken als in de residentie van de president werden gehouden, bespraken de partijen de voorbereidingen voor het bezoek van de Israëlische president Isaac Herzog aan Turkije, de bilaterale banden tussen de twee landen en verschillende regionale kwesties.


Foto via kabinet van de president


Turkije en Israël hebben een brede invloed in de regio en beiden zijn het erover eens dat het herstel van de betrekkingen kan bijdragen aan regionale stabiliteit. Tijdens de bijeenkomst in de residentie van de president trad president Isaac Herzog de vergaderzaal binnen en verwelkomde de gasten uit Turkije.


Het bezoek van een hoge delegatie uit Turkije beantwoordt het bezoek van de directeur-generaal van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Alon Ushpiz, aan Turkije in december 2021, waar de besprekingen over het bezoek van de president begonnen.

162 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page