top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IAI tekent een Unmanned Aerial Systems (UAS) servicecontract van $ 200 miljoen met een land in Azië


Heron UAV. Foto IAI


Israel Aerospace Industries (IAI) heeft onlangs een contract ter waarde van $200 miljoen ondertekend voor het leveren van diensten voor onbemande luchtsystemen (UAS) aan een land in Azië, met betrekking tot IAI's Heron onbemande luchtvaartuig (UAV). Dit is de vierde grote UAS-transactie die IAI dit jaar heeft aangekondigd.


De Heron familie leidt het assortiment UAV's van IAI. De verschillende Heron-modellen worden regelmatig gebruikt voor operationele missies door meer dan 20 klanten wereldwijd.


Op afstand bestuurd vanaf marineschepen of vanaf land, ondersteunt de Heron grond- en maritieme missies tegen onderzeeërs en kustwachten. Het verzendt informatie op zee, ook tussen alle wapensystemen die deelnemen aan een missie.


De Heron UAS kan worden uitgerust met LOS- of SATCOM-communicatie en beschikt over "long runner" operationele flexibiliteit met geautomatiseerde start, landing en controle op afstand zonder dat er een controlepost in de buurt van de startbaan hoeft te worden opgesteld.39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page