top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en veiligheidstroepen hebben opnieuw 9 terreurverdachten gearresteerd


Foto via IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht hebben de IDF, ISA en Israëlische grenspolitie activiteiten uitgevoerd tegen terreurverdachten in een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Qarawat Bani Hassan, Nuba, Baytin, Al-Mazra'a ash-Sharqiya, Beit Ummar en Sinjil.


IDF-soldaten opereerden in de steden Danaba en Actaba en arresteerden twee personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Honderden Palestijnen ontketenden een rel tijdens de soldatenactiviteit in de stad Nablus. De relschoppers gooiden molotovcocktails en stenen naar de soldaten. De soldaten probeerden de gewelddadige rellen te stoppen, met behulp van oproerverspreidingsmiddelen, en arresteerden een verdachte die molotovcocktails aan het gooien was.


De veiligheidstroepen hebben een terreurverdachte aangehouden en een aantal illegale wapens in beslag genomen tijdens activiteiten in de stad Khirbat Karme.


IDF-soldaten waren ook actief in de stad Tamun en hielden twee extra terreurverdachten aan. Tijdens de activiteit ontstond er een gewelddadige rel waarbij relschoppers molotovcocktails naar de soldaten gooiden, die reageerden met scherp vuur.


In totaal zijn negen personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten 's nachts aangehouden. Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


De verdachten en in beslag genomen wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan de veiligheidsdiensten.

77 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page