top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 5 terroristen opgepakt en huizen vernield van terroristen die 4 Israëlis hebben vermoord

Screenshot YouTube


De strijdkrachten van de IDF en de Shin Bet arresteerden vijf gezochte personen en namen terroristische gelden in Judea en Samaria en in de Bekaa Vallei in beslag.


IDF- en technische strijdkrachten vernietigden donderdagavond de huizen van Ziad Tsefadi en Hamad Tsabah, die partners waren bij het uitvoeren van de aanval op het Baali-tankstation op 20 juni 2023, samen met twee andere terroristen, in Kfar Urif, in de Samaria-divisie Bij die aanval werden vier Israëli's gedood en raakten diverse anderen gewond.De huizen van de twee terroristen die de aanval uitvoerden, waren eerder door de veiligheidstroepen verwoest. De gezochte personen die werden gearresteerd, werden overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen. Er vielen geen slachtoffers onder de IDF-strijdkrachten.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.300 gezochte personen gearresteerd in Judea en Samaria en de Bekaa Vallei, van wie er ongeveer 1.200 banden hebben met de terreurorganisatie Hamas.289 weergaven0 opmerkingen
bottom of page