top of page

IDF staf-chef tegen nieuwe rekruten: De IDF is de grootste kans voor de staat Israël in dit geschil


Foto IDF woordvoerder


De IDF stafchef, luitenant-kolonel Hartzi Halevi, bezocht vandaag (dinsdag) het rekruteringsbureau van Tel Hashomer en ontmoette rekruten voor de strijd in het gepantserde korps en de Golani-brigade en hun families.


Tijdens het bezoek ontmoette de chef-staf de rekruten en sprak met hen over de betekenis van gevechtsdienst en het grote belang ervan. Nadien maakte de chef-staf een rondleiding door het ontvangstcomplex en de rekruteringsketen, waar hij met de rekruten sprak.


Foto IDF woordvoerder


Het bezoek werd gehouden met deelname van het hoofd van de personeelsafdeling, kolonel Yaniv Asor, het hoofd van de planningsafdeling en personeelsmanager, luitenant-kolonel Shay Taib, en de commandant van Meitav, luitenant-kolonel Alon Mishleh."We onderwijzen dat de IDF het volksleger in de staat Israël zal zijn en willen zoveel mogelijk mensen rekruteren, uit zoveel mogelijk delen van de bevolking - om ze naar de IDF te brengen om samen te zijn", zei de chef van het personeel, "er is vandaag een meningsverschil in de Israëlische samenleving, een ernstig meningsverschil. Veel mensen, ik heb ook met ouders van sommigen van jullie gesproken, hebben moeite met deze controverse.

Foto IDF woordvoerder


De IDF is de grootste kans voor de staat Israël in dit geschil. Omdat we weten hoe we samen moeten komen. We weten hoe we samen anders moeten zijn, we weten hoe we één doel moeten zien en allemaal voor hetzelfde doel moeten gaan. Laat onze beide vijanden zien , onze families en uw jonge broers en jonge vrienden Dat de IDF, wat er ook gebeurt in de Israëlische samenleving - ten eerste, het de staat beschermt, ten tweede, het is een voorbeeld en model van cohesie en dat de staat Israël samen sterk is en weet moeilijke uitdagingen aan te gaan.


Foto IDF woordvoerder


Wie in gevechtsdienst gaat, is de belangrijkste dienst die gedaan kan worden. Vorige week hadden we verschillende operaties in Judea en Samaria om terrorisme tegen te gaan. IDF-strijdkrachten komen zeer complexe plaatsen binnen, gaan terroristen arresteren, gaan terroristische infrastructuren raken. Uiteindelijk redden deze dingen echt de levens van burgers."


81 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page