top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

In de komende weken testen op COVID-19 bij benzinestations in Israël


Ter illustratie. Foto via Wix


Het wordt Israëlis nog makkelijker gemaakt om zich op COVID-19 te laten testen. Naast de test mogelijkheden bij de ziekenfindsen en de drive-through teststations, stel een nieuwe samenwerking tussen AID Genomics en Sonol-tankstations burgers in staat om het tankstation in te rijden en voor NIS 99 (€ 25) een COVID-19 PCR-test te krijgen. Resultaat is binnen 24 uur bekend.


"De manier om morbiditeit te verminderen en te leven met coronavirus is door testen toegankelijk te maken", zegt AID Genomics Chief Marketing Officer Dor Sultan tegen The Jerusalem Post.


De tests zullen binnenkort beschikbaar zijn van 10:00 tot 22:00 uur op geselecteerde Sonol-stations, waaronder in Jeruzalem, Ramat Gan, Kfar Saba, Nahariya, Ashdod, Afula, Rishon Lezion en Netanya. Sultan zei dat het plan is om de tests uit te breiden naar alle benzinestations.


Klanten die ervoor kiezen zich te laten testen bij Sonol, ontvangen een gratis fles water of koffie uit Sonol's Sogood-supermarkt.


"De inzet van snelle coronavirus-testcomplexen is een essentieel hulpmiddel in de hardnekkige oorlog om de pandemie uit te roeien", zegt Sonol-CEO Nir Galili. "We verwelkomen de mogelijkheid om ons netwerk van Sonol-stations in het hele land te gebruiken om snelle, hoogwaardige en betaalbare tests beschikbaar te maken."

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page