israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Joop Soesan

Israël stuurt finalist naar ondernemerswedstrijd in Dubai


Vrouwelijke leidinggevenden en juryleden in de eerste Israëlische TiE Women-ondernemerschapswedstrijd. Met dank aan BDO Israël


Ravit Ram Bar-Dea, medeoprichter en CEO van de digitale gezondheidsstartup Well-Beat , zal Israël vertegenwoordigen in een wereldwijde wedstrijd die in oktober in Dubai wordt gehouden, nadat ze de eerste plaats won in de TiE Women Entrepreneurship Competition die voor het eerst in Israël werd gehouden, meldt ISRAEL21C.


Bar-Dea neemt het in Dubai op tegen 35 andere vrouwelijke ondernemers van over de hele wereld.


TiE, gevestigd in Silicon Valley, is een van de grootste ondernemersorganisaties ter wereld met 15.000 leden die actief zijn in 61 vestigingen over de hele wereld.


Ravit Ram Bar-Dea, CEO van Well-Beat. Foto door Vladimir Askin via ISRAEL21C


De Israëlische vestiging wordt geleid door advocaat Anat Bernstein-Reich , CEO van BDO Consulting Israel-India Investment Banking and Business Development.


Well-Beat heeft een uitgebreid patiëntbetrokkenheidsplatform gebouwd dat kunstmatige intelligentie en machine learning, gedragswetenschap en psychologie combineert, om op maat gemaakte interacties te creëren die bedoeld zijn om de therapietrouw en resultaten te verbeteren.


Aan de wedstrijd deden tien vrouwelijke CEO's mee. Onder hen waren Jasmin Ravid van Kinoko-Tech , een bedrijf dat plantaardige eiwitten ontwikkelt; Yael Tamar van SolidBlock , dat onroerend goed via blockchain omzet in digitale aandelen; en Hillary Harel van Serenus.AI , die een medisch besluitvormingssysteem heeft ontwikkeld op basis van kunstmatige intelligentie.
32 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws