top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlisch bedrijf gooit zijn werknemers voor de wolven, een soort van


Overwolf medewerkers waren dolblij met hun adoptiecertificaten voor wolven en pluche wolven. Foto met dank aan Overwolf


14 augustus leek een gewone zondagochtend op het hoofdkantoor van Ramat Gan van Overwolf , een bedrijf dat in-game makers de tools, het team en de ondersteuning geeft om hun creaties tot leven te brengen vanaf hun eigen laptops.


Maar er stond de 130 medewerkers iets bijzonders te wachten. Toen ze na het weekend op kantoor aankwamen, nippend van hun ochtendkoffie, ontdekten ze tot hun verbazing dat elk van hen de officiële adoptant was geworden van een echte levende wolf.


Dit was geen spel.


De dag ervoor, 13 augustus, was het Internationale Dag van de Wolf . Overwolf besloot alle medewerkers te verrassen en namens hen te doneren aan de in het VK gevestigde Born Free Foundation , een internationale liefdadigheidsinstelling die wilde dieren in hun natuurlijke habitat beschermt en wilde dieren in nood redt.


Het Adopt a Wolf-initiatief van de Born Free Foundation is uitsluitend gericht op de bescherming van de Ethiopische wolf ( Canis Simensis ), een van Afrika's meest bedreigde roofdieren met een populatieomvang van minder dan 500 individuen in het wild.


Elke Overwolf medewerker had een Wolf Adoption Kit klaarstaan ​​op zijn of haar bureau, met daarin een certificaat voor de adoptie van een wolf, een foto van de pas geadopteerde wolf en een pluche wolvenpop.


Overwolf adopteerde voor elke werknemer 130 wolven via de Born Free Foundation en gaf hen deze wolvenpoppen als symbool voor hun donatie. Foto met dank aan Overwolf


Overwolf CEO Uri Marchand legt uit dat een aantal medewerkers International Wolf Day onder de aandacht van het management heeft gebracht. Hoewel het bedrijf niet met echte wolven te maken heeft, zeiden de arbeiders "dat het geweldig zou kunnen zijn voor ons om iets te doen om het te vieren, op bedrijfsniveau", zei Marchand tegen ISRAEL21C.


"Dat geluid vonden we al leuk, en toen we eenmaal hoorden over de Born Free Foundation en alle fantastische dingen die ze doen, werd het heel duidelijk dat we er helemaal voor gaan en ons bij hun missie voegen", zei Marchand.


“Allereerst wisten we dat dit initiatief onze medewerkers gelukkig zou maken; iets dat hen sterker zou maken en hun band en gevoel van verbondenheid met Overwolf en onze bedrijfswaarden zou versterken,” zei hij, verwijzend naar Overwolfs toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Als onderdeel van het adoptieprogramma zullen werknemers periodieke updates over hun wolven ontvangen en zien hoe de donatie van hun bedrijf de inspanningen van Born Free op het gebied van behoud helpt.


Medewerkers van Overwolf poseren met hun wolven en adoptiecertificaten. Foto met dank aan Overwolf

Overwolf, opgericht in 2010 door Marchand en Alon Rabinovitz, heeft een platform dat meer dan 1.000 games ondersteunt en ongeveer 100.000 makers in staat stelt om game-ervaringen te bouwen die elke maand 31 miljoen gamers bedienen.83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page