top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische AI-bouwtechnologie helpt bij de bouw van een Brits ziekenhuis


Architectonische weergave van het nieuwe BEACH-gebouw van het Royal Bournemouth Hospital, met dank aan University Hospitals Dorset NHS Foundation Trust via ISRAEL21C


Een nieuw gebouw in het Royal Bournemouth Hospital is de eerste zorginstelling in het VK die wordt gebouwd met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) -technologie van het Israëlische Buildots om de efficiëntie te vergroten en de kosten te verlagen.


De technologie van Buildots analyseert automatisch de gegevens die op de locatie zijn vastgelegd via op de helm gemonteerde 360-gradencamera's.


Het platform genereert vervolgens levensechte voortgangsrapporten ondersteund door visuals, waardoor managers en belanghebbenden nauwkeurige, objectieve gegevens en analyses krijgen, wat leidt tot verbeterde efficiëntie.


Buildots verzamelt gegevens op de bouwplaats via op helmen gemonteerde camera's. Foto met dank aan Buildots via ISRAEL21C


Hospital (Births, Emergency And Critical Care, Children's Health), gebouwd door Integrated Health Projects volgens hoge duurzaamheidsnormen, maakt deel uit van een transformatie van de National Health Service (NHS) van University Hospitals Dorset ( UHD) ziekenhuizen.


"Door de slimme technologie van Buildots te omarmen, kunnen we AI en 3D-modelvisie gebruiken om de bouwvoortgang efficiënt te volgen in vergelijking met ontwerp en planning om ervoor te zorgen dat we op koers blijven", aldus IHP-projectdirecteur Bruce Preston tegen ISRAEL21C.


Steve Killen, Transformation Director bij UHD, zei dat de NHS openbare middelen gebruikt, "en de technologie van Buildots is een goed voorbeeld van hoe we geavanceerde technologie gebruiken om de belastingbetaler de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden."


De opening van het BEACH-gebouw staat gepland voor begin 2025.


"Het nieuwe Royal Bournemouth Hospital-gebouw is ongelooflijk complex, met speciaal gebouwde faciliteiten voor kraamafdelingen en kinderafdelingen, evenals spoedeisende zorg en kritieke zorg", aldus Aviv Leibovici, Chief Product Officer van Buildots.


"We zijn er trots op dat Buildots dit gecompliceerde project op de meest efficiënte manier mogelijk maakt."
39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page