top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische bedrijf tekent overeenkomsten tijdens de Dubai Airshow


Op de foto (van rechts naar links) Boaz Levy, President en CEO van IAI, Yehuda Lahav, EVP Marketing IAI, David Massey, CEO ADSB, HE Faisal Al Bannai, CEO & Managing Director van EDGE. Foto via IAI


Vandaag heeft EDGE, een geavanceerd technologiebedrijf voor defensie en daarbuiten, uit AbuDhabi een memorandum van overeenstemming (MoU) ondertekend met Israel Aerospace Industries (IAI), de toonaangevende lucht- en ruimtevaart- en defensiefabrikant van Israël, om gezamenlijk een eersteklas serie van 17 m onbemande oppervlakteschepen te ontwerpen (USV) voor het hele scala aan militaire en commerciële toepassingen.


EDGE maakt gebruik van zijn entiteit, ADSB, de regionale leider in het ontwerp, de nieuwbouw, de reparatie, het onderhoud, de ombouw en de verbouwing van marine- en commerciële schepen, om samen te werken met het Israëlische defensiebedrijf om de ultramoderne USV's te ontwikkelen. Terwijl ADSB het platform zal ontwerpen, de besturingssystemen en de nuttige lading zal integreren en het concept of operations (CONOPS) zal ontwikkelen, zal IAI het autonome controlesysteem ontwikkelen en verschillende missie-payloads integreren in de controlesysteemeenheden volgens de missievereisten.


Op de foto: van rechts naar links- Yehuda Lahav EVP Marketing IAI, Boaz Levy, President en CEO van IAI, HE Faisal Al Bannai CEO en Managing Director, EDGE Omar AL Zaabi, Senior VP Head of program Acquisition, Group. Foto via IAI


Daarnaast hebben EDGE en Israel Aerospace Industries (IAI), een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend om een ​​onderhoudscentrum op te richten, voor een selectie van IAI's systemen, in de VAE. Naast het onderhoud zal het centrum de lokale marketing van deze systemen bevorderen. De overeenkomst heeft betrekking op geavanceerde elektro-optische systemen, waaronder IAI's POP-familie (Plug-in Optronic Payload)-systemen, Mini-POP en MOSP (Multi-Sensors Optronic Stabilized Payload) bewakingspayloads voor land-, zee- en luchttoepassingen.
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page