top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische fin-tech bedrijf wijdde juni aan projecten voor dienstverlening aan de gemeenschap


Medewerkers van Capitolis doen vrijwilligerswerk in Tel Aviv als onderdeel van Capitolis Connects. Foto met dank aan Capitolis via ISRAEL21c


Het Israëlische fintech-bedrijf Capitolis doneert een deel van alle transactie-inkomsten van zijn platform gedurende de maand juni aan zijn Capitolis Connects- programma dat gericht is op het ondersteunen van "innovatieve en impactvolle" organisaties voor dienstverlening aan de gemeenschap in de gebieden die het bedient: New York, Londen en Tel Aviv.


Bij elk van deze lokale organisaties hebben ook medewerkers van Capitolis vrijwilligerswerk gedaan.


Dit is het vierde jaar van Capitolis Connects. In de eerste drie jaar doneerde dit Unicorn bedrijf $100.000 aan het programma.


In juni koos het filiaal in Tel Aviv ervoor om Notnim BeAhavah ("Geven met liefde") te steunen, dat kinderen, gezinnen en ouderen helpt die risico lopen, verarmd of eenzaam zijn. De medewerkers kochten en verdeelden nieuwe schoolspullen voor het komende schooljaar.


In New York zijn de aangewezen ontvangers dit jaar Coalition for the Homeless - Grand Central Food Program en Covenant House, dat een reddingslijn biedt voor dakloze, weggelopen en verhandelde jongeren in de omgeving van New York.


Medewerkers van Capitolis in New York verpakken en bereiden de maaltijden bij Grand Central Food Program als onderdeel van Capitolis Connects. Foto met dank aan Capitolis via ISRAEL21c


In Londen koos Capitolis ervoor om Compliments of the House te steunen, een liefdadigheidsinstelling voor voedselherverdeling die vers voedseloverschotten inzamelt en bezorgt aan kwetsbare individuen en families.


“Bij Capitolis blijven we ons inzetten om terug te geven aan onze gemeenschappen en om degenen te helpen die dit het meest nodig hebben. We zijn trots en zeer verheugd om Capitolis Connects voort te zetten en dit jaar samen te werken met onze geselecteerde human service-organisaties”, aldus CEO en oprichter Gil Mandelzis in gesprek met ISRAEL21c.


“Deze organisaties zijn ons na aan het hart. We kijken ernaar uit om zinvolle doelen te blijven steunen door middel van dienstbetoon”, zei hij.44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page