top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische kindersterren vermaken kinderen met kanker en delen laptops uit namens KKL - JNF


Foto via KKL - JNF


Op initiatief van de nationale arbeidersorganisatie van KKL – JNF kwamen maandag beroemde Israëlische kindersterren naar de "Dana-Doak"- afdeling van het Ichilov ziekenhuis in Tel Aviv om kinderen te vermaken die aan kanker lijden en tientallen laptops uit te delen.


Maandag hield de nationale arbeidersorganisatie van KKL - JNF een laatste zomerevenement in het Dana Doak Children's Hospital van het Ichilov ziekenhuis in Tel Aviv met de beroemde Israëlische kindersterren Michal Haktana en de zanger Dudu Aharon.


Tijdens het evenement werden 30 laptops uitgereikt aan de afdeling oncologie en andere afdelingen, naast speelgoed en snoep dat werd uitgedeeld aan de kinderen en hun families.


Foto via KKL - JNF


Israel Goldstein, voorzitter van de Nationale Arbeidersorganisatie van KKL-JNF: "De kinderen die in het ziekenhuis waren opgenomen, hadden niet de kans om van de zomer te genieten zoals de rest van de kinderen van Israël. We zijn blij met de kans die van onze kant is gevallen om hen gelukkig te maken en om Dudu en Michal bij ons te hebben.


De KKL-JNF Arbeidersorganisatie heeft zich ten doel gesteld om op elke mogelijke manier bij te dragen aan de gemeenschap. We zullen zo veel mogelijk blijven bijdragen in het belang van de kinderen, van wie sommigen hier lang tijd verblijven. Ik wil de tientallen KKL-JNF-medewerkers bedanken die zich opnieuw hebben ingezet voor dit belangrijke doel en samen naar het ziekenhuis zijn gekomen om mee te werken."

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page