top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische medische experts hielpen de Filipijnen om vaccinatiecampagne te steunen


De Filipijnse ambassadeur in Israël Macairog S. Alberto (derde van links) Dr. Adam Segal (tweede van links), Dr. Avraham Ben-Zaken (vierde van links) en Dr. Dafna Segol (derde van rechts) met consul-generaal Reichel Quinones (uiterst links), vice-consul Judy Razon (tweede van rechts) en Defensieattaché kolonel Ewald Manay (uiterst rechts). Foto met dank aan de Filipijnse ambassade in Israël via ISRAEL21C


Een medisch team van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid is op de Filippijnen geweest om het anti-covid-respons- en vaccinatieprogramma van het land te ondersteunen en te verbeteren naar Israëlisch voorbeeld, meldt ISRAEL21C.


“Namens de Filipijnse regering wil ik de Israëlische regering bedanken voor het sturen van deze missie en de leden van het medische team voor hun vrijgevigheid om deel te nemen aan deze missie om hun expertise te delen om het succes van de bestrijding van het coronavirus en het vaccinatieprogramma te verzekeren. in de Filipijnen”, zei ambassadeur Macairog S. Alberto na terugkeer van het team.


"Echt, Israël is een dierbare vriend, klaar om altijd een helpende hand te bieden", zei Alberto tijdens een afscheid voor Dr. Avraham Ben-Zaken, Dr. Adam Segal en Dr. Dafna Segol op Ben-Gurion International Airport.


Ze brachten vijf dagen door met het bezoeken van vaccinatiecentra en hielpen bij het verfijnen van de vaccinatie-uitrol op basis van de succesvolle ervaring van Israël . Ze deelden ook enkele van Israëls beste praktijken in de strijd tegen Covid-19, aldus het Filipijnse persbureau.


De medische missie werd mogelijk gemaakt door de inspanningen van de Filipijnse ambassade in Tel Aviv, het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en het ministerie van Buitenlandse Zaken, en de Filipijnse Nationale Task Force tegen Covid-19.28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page