top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische Ministerie van Defensie huldigt nationale paviljoen in op defensie expo in Abu Dhabi


Foto woordvoerdersbureau van het Israëlische Ministerie van Defensie


Het Israëlische Ministerie van Defensie heeft maandag het allereerste nationale paviljoen in Abu Dhabi ingehuldigd tijdens de defensietentoonstelling "IDEX".


Als onderdeel van de gezamenlijke inspanningen om de defensiebetrekkingen met de Abraham-akkoorden te versterken, leidt SIBAT, het Directoraat Internationale Defensiesamenwerking van het Israëlische Ministerie van Defensie, de delegatie van de Israëlische defensie-industrieën die aan het evenement deelnemen. Het nationale paviljoen werd ingehuldigd door het hoofd van SIBAT, Brig. Generaal (gepensioneerd) Yair Kulas, samen met extra hoge functionarissen.

Hoofd van SIBAT, Brig. Generaal (gepensioneerd) Yair Kulas: “De inhuldiging van het Israëlische nationale paviljoen in Abu Dhabi is een belangrijke mijlpaal in de verdieping van ons zeer gewaardeerde defensiepartnerschap met de Verenigde Arabische Emiraten. Terwijl onze defensiebetrekkingen zich blijven uitbreiden, zijn we trots om de innovatieve technologieën en systemen te presenteren en te delen die zijn ontwikkeld en gemaakt door de Israëlische defensie-industrie en het Israëlische Ministerie van Defensie. We zijn van plan om tijdens de tentoonstelling meerdere bijeenkomsten te houden om nieuwe samenwerkingsgebieden te bespreken en kijken ernaar uit om de toekomstige samenwerking met onze partners in de VAE te versterken.”

Foto woordvoerdersbureau van het Israëlische Ministerie van Defensie


Meer dan 30 toonaangevende Israëlische defensie-industrieën presenteren hun technologische oplossingen op de tentoonstelling. Enkele van de technologieën omvatten luchtverdedigingssystemen, raket- en raketsystemen, onbemande luchtsystemen, kunstmatige intelligentie, elektro-optische systemen, cyberoplossingen en meer.

De Israëlische defensie-industrieën die deelnemen aan het nationale paviljoen zijn: Aerodan Systems, Aitech Systems, Beth-el Industries, Bird Aerosystems, Controp Precision Technologies, Copterpix, Dagan-Optics, Edgy Bees, Elbit Systems, Emtan-Israel Small Arms Industry, Fibrotex, Gate Technologies, Gilat Telecom, Hagor Industries, Heven Drones, IAI – Israel Aerospace Industries, Magam Safety, Nimda Co, Omnisys, Ophir Optronics Solutions, Orbit Communication Systems, Plasan Sasa, Rafael Advanced Defense Systems, Reshet Graf, RT LTA Systems, SCD – Semi Conductor Services, SDK Embedded Systems, SK Group, Smart Shooter, Spearuav, Steadicopter, Thermal Beacon, Tomer, Uvision Air, Vidisco en YTS Systems.

51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page