top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische politieagent bij Ra'anana overreden door Palestijnse jongen, 17, in gestolen auto


Plaats van het misdrijf. Foto woordvoerder Israëlische politie


Een 29-jarige politieagent die een wegversperring bij Ra'anana bemande, is zondagochtend vroeg om het leven gekomen toen hij werd overreden en gedood door een 17-jarige Arabische autodief uit Ramallah met een in Holon gestolen auto.


De Palestijnse jongen bestuurde een voertuig dat hij kort daarvoor had gestolen uit het Gush Dan-gebied, en de wegversperring was op Route 4 ter hoogte van Ra'anana opgezet om hem te arresteren. Hij werd door verschillende politie-eenheden achtervolgd.


Nadat hij de politieagent had overreden stapte hij uit de gestolen auto en probeerde hij te voet te vluchten, waarbij hij werd achtervolgd door politieagenten die de hulp van een helikopter kregen. Kort daarop werd hij gearresteerd.


Plaats van het ongeval. Foto woordvoerder Israëlische Politie.


Vorige maand werd een politievrijwilliger overreden en gedood op het knooppunt Beit Dagan, ten noorden van Rishon Letzion. De politie heeft toen vier verdachten aangehouden die er met hun auto vandoor waren gegaan. Eerder deze maand diende de aanklager een aanklacht in tegen een van hen, Rani Alkamlat, 28, uit de bedoeïenenstad Rahat niet ver van Beersheva.

168 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page