top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische senioren krijgen 20% korting op vakanties in Israël


Kust van Tel Aviv. Screenshot YouTube


Een belangrijk voordeel voor senioren in Israël, zij krijgen 20% korting op het boeken van hotels in Israël.


Het voordeel wordt aan senioren gegeven voor een heel jaar van zaterdagavond tot woensdag, met uitzondering van feestdagen, wanneer de korting wordt gegeven op de prijs die op het moment van boeking geldt.


Het voordeel is een gezamenlijk initiatief van de minister van Toerisme, Yoel Razvozov, de minister van Sociale Gelijkheid Merav Cohen en de Hotelvereniging.


"Dit is een initiatief met een dubbel voordeel: aanzienlijke besparingen voor senioren in Israël, en tegelijkertijd hulp aan de toeristenindustrie, juist op dagen dat de bezetting lager is." zei de minister van Toerisme Yoel Razvozov (Yesh Atid), bij de introductie.


Waarbij hij toevoegde dat "hierdoor we de Israëlische economie stimuleren, de toeristenindustrie helpen en senioren in Israël in staat stellen een vakantie te hebben tegen een meer betaalbare prijs. En ik dank mijn vriend, minister Merav Cohen, voor deze belangrijke samenwerking ten behoeve van de staat Israël en haar senioren", voegde de minister eraan toe.


Onlangs ging er een oproep uit naar hotels en andere toeristische accommodatiefaciliteiten in het hele land om mee te doen en dit belangrijke voordeel aan het publiek van senioren in Israël aan te bieden.


De voorzitter van de hotelvereniging Avi Nissenkorn verwelkomde de lancering van het gezamenlijke initiatief en zei dat "we er trots op zijn deel te nemen aan deze belangrijke sociale onderneming, die de mogelijkheid biedt om senioren te ontvangen en hen een midweekvakantie met korting te geven in hotels over de hele wereld." land."


Bij de lancering van de campagne over een paar weken, zal het Ministerie van Toerisme senioren informeren over het voordeel en hen doorverwijzen naar de i-israel-website - een website waarmee u de verkoopwebsites kunt bereiken en de bestelling met korting kunt plaatsen.


"Ik ben verheugd om samen met de minister van Toerisme de stap te lanceren die aansluit bij een reeks projecten die zijn gestart met als doel senioren aan te moedigen het huis uit te gaan, inclusief gratis sportactiviteiten in openbare ruimtes, "Baim Latov" het nationale systeem voor vrijwilligerswerk voor volwassenen, buitenreizen voor senioren en meer", zei minister van Sociale Gelijkheid Merav Cohen in The Jerusalem Post.


"Het is erg belangrijk voor ons om volwassenen aan te moedigen om op vakantie te gaan, wat kan bijdragen aan hun mentale en fysieke gezondheid", legt ze uit. "Ik geloof dat onze stap ook zal leiden tot versterking van de binnenlandse toeristenindustrie en het maken van vakanties in hotels in Israël winstgevender zal maken. Ik dank de leden van de minister van Toerisme, Yoel Razvozov, voor hun samenwerking om het belangrijke voordeel te promoten."
111 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page