top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische startup laat je de kracht van je seksualiteit met gebruik van AI ontdekken


Screenshot Sextence YouTube

De kans is groot dat je een app hebt die is afgestemd op vrijwel elk aspect van je leven, van voeding en lichaamsbeweging tot gemoedstoestand. Dus waarom zou u niet hetzelfde doen voor uw seksuele welzijn?


Dit is de gedachte die de basis vormde voor de oprichting van Sexence , een onlangs gelanceerd digitaal platform op basis van AI in Tel Aviv, met als doel het seksleven en plezier van gebruikers te verbeteren.


“Mijn verhaal met Sexence begon toen ik, als iemand die met heel wat platforms in de wereld van wellness en zelfzorg te maken heeft gehad, ook als actieve gebruiker gebruikte ik veel apps op het gebied van meditatie, voeding en sport. Ik was online op zoek naar informatie over de seksuele wereld ”, zegt Roy Dror.


"Ik ontving informatie die erg algemeen was, niet persoonlijk, en die niet uw behoeften typeerde, waar u zich bevindt, op het juiste moment", voegt hij eraan toe. "Ik heb het potentieel geïdentificeerd, iets heel basaals dat waarschijnlijk iedereen nodig heeft."


Als tech-ondernemer wendde Dror zich tot sekstherapeut Shelly Varod en samen richtten de twee het gepersonaliseerde seksuele wellness platform Sexence op.


"Op een dag belde Roy, liet me een bericht achter en presenteerde me het idee om nog meer mensen te bereiken, om deze wereld van seksualiteit door te geven via een app", zegt Varod. "Ik kon niet geloven dat ik iemand hoorde benaderen met zo'n geweldig idee."


“Ik ben een gediplomeerd sekstherapeut en ik heb me gespecialiseerd in sekstherapie. Verder ben ik ondernemer op het gebied van seksualiteit ”, legt ze ISRAEL21C uit. "Ik hou er echt van, ik hou ervan om seksualiteit toegankelijk te maken, evenals het therapeutische aspect."


Seksentie, zeggen ze, is erop uit om precies dat te doen.


Sexence-oprichters Roy Dror en Shelly Varod. Foto door Roy Dedo Peri. Foto via ISRAEL21C


Tips om uw seksleven te verbeteren


“We staan ​​gebruikers toe om een ​​profiel te openen waar ze kunnen vragen wat ze willen, anoniem of niet, en ze krijgen een ervaring die zowel persoonlijk als sociaal is binnen een zelfzorg-app. Binnen de app presenteren we elke gebruiker inzichten, plannen en producten om zijn of haar seksleven te verbeteren ”, legt Dror uit.


"We stellen u vier zeer fundamentele vragen: hoe identificeert u zich, tot wie u zich aangetrokken voelt, wat uw status is en uw leeftijd", zegt hij. "We weten hoe we het geslacht van mensen, hun verschillende interessegebieden, hun leeftijd, locatie in de wereld moeten nemen - we weten hoe we kunnen voorspellen wat de gebruiker zou willen en hoe we de beste gebruikerservaring voor hen kunnen creëren."


“Je komt dan op een homepage die speciaal voor jou is, om een ​​heel persoonlijk gevoel te geven. Elke dag heb je een 'Dagelijks'-knop ", voegt hij eraan toe." Op de Daily kom je bij het inzicht van die dag, een tip, een vraag of een ander onderwerp waarover we het hebben. "


"De technologie die we ontwikkelen is erg diep", merkt hij op. "We weten hoe we kunnen voorspellen wat de gebruiker het beste zou willen en ze de beste gebruikerservaring kunnen bieden."


Behalve de app biedt Sexence ook een webgebaseerde community waarin gebruikers het kunnen 'doorgeven', vragen kunnen stellen en delen en deskundige antwoorden kunnen ontvangen. Er is ook de technologische quiz van het bedrijf , die gebruikers kunnen invullen om gepersonaliseerde aanbevelingen voor seksuele welzijnsproducten te ontdekken die allemaal worden beoordeeld in het Sexence Lab door seksualiteitsprofessionals en product testers.


Dit artikel is met toestemming van ISRAEL21C vertaald waardoor u via deze link op uitnodiging van Sexence toegang heeft tot de app.

132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page