top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische startup Redefine Meat haalt $135 miljoen op voor wereldwijde uitbreiding


Screenshot YouTube Redefine Meat.


De Israëlische startup Redefine Meat, een maker van 3D-geprinte plantaardige vleesproducten, heeft een nieuwe investering van $ 135 miljoen binnengehaald om productielijnen in Israël en Nederland op te zetten. Het is een van de grootste financieringsrondes die in bedrijf voor alternatieve vleesproducten heeft gezien.


De nieuwe productielijnen zullen worden opgezet in Israël en Nederland, daarnaast zal de innovator van 3D-geprinte vlees ook zijn samenwerkingen met restaurantketens over de hele wereld uitbreiden.


Rundvleesspiesjes. Foto via Redifine


Het aanbod van Redefine is momenteel te vinden op menukaarten in meer dan 200 restaurants in Israël, evenals in de restaurantketen van Michelin-chef Marco Pierre White en andere veelgeprezen chef-koks zoals Ron Blaauw, Joachim Gerner en Shahaf Shabtay. Ook aan kantines van Tech giganten als Facebook en Google worden producten van Redefine geleverd.


“Redefine Meat werkt intensief aan het realiseren van de visie om een ​​groot wereldwijd vleesbedrijf op te bouwen door gebruik te maken van geavanceerde technologie en niet met dieren. Elke dag boekt het bedrijf belangrijke prestaties die de voedingsindustrie veranderen, van het bedienen van nieuwe machines, nieuwe patenten en het bereiken van een groeiend aantal klanten die naar ons op zoek zijn op restaurantmenu's, en we zijn erg trots op dit alles,” vertelde Redefine Meat mede-oprichter en CEO Eshchar Ben-Shitrit aan het financiële dagblad Globes.


"Waaraan hij toevoegde dat "het bedrijf iedere dag belangrijke prestaties registreert die de voedingsindustrie veranderen, van het bedienen van nieuwe machines, nieuwe patenten en het bereiken van een groeiend aantal klanten die naar ons op zoek zijn op restaurantmenu's, en daar zijn we erg trots op. Geld inzamelen is belangrijk, maar het is slechts een middel om onze echte doelen te bereiken. "


113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page