top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische treinen nu te zien op 24Trains.tv


Screenshot YouTube


Goed nieuws voor de trein enthousiasten, de Israëlische spoowegen zijn nu ook te zien op het YouTube kanaal 24Trains.tv. Op dit kanaal zijn de vele type treinen te zien die in Israël rond rijden, waarbij ook treinritten door het land worden getoond.


Voorbeelden van viceo's zijn de EURO 3200 diesellocomotief & Bombardier motorwagen, Exclusieve rondleiding door de JT-42BW diesellocomotief, Rangeeractiviteiten in Ashdod, en veel meer.


Sergey Shvyrev, een treinmachinist van de Israëlische Spoorwegen (IR) neemt de kijker mee op diverse trajecten in Israël (zogenaamde cabine ritten), onder andere op de snelle lijn tussen Jerusalem en de luchthaven Ben Gurion.


Bijzonder zijn ook de inkijkjes en uitleg van de locomotieven van de Israëlische spoorwegen, maar ook bijvoorbeeld drone beelden van een rangeerterrein in Ashdod. 24Trains.tv is de treinen bibliotheek van de wereld en is dus verheugd dat er nu dus ook trein video’s uit Israël bij komen.Op dit gratis YouTube kanaal zijn treinritten door Israël te zien waarbij u het diverse landscahp aan u voorbij zite trekken vanuit de bestuurders cabine van de een trein.


Een abonnemnet op 24Trains.tv. kost slechts € 4.,99 per maand

111 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


Joop Soesan
Joop Soesan
Sep 24, 2021

Dank ik zal het aanpassen nu

Like

Albert van Ee
Albert van Ee
Sep 24, 2021

Link werkt niet

Like
Albert van Ee
Albert van Ee
Sep 24, 2021
Replying to

Die onderaan staat

Like
bottom of page