top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische vrouw nummer 1 op lijst van 'Top 100 CEO's van innovatie'


Twee Israëlische CEO's - Hamutal Yitzhak van Else Nutrition en Shahar Fogel van Rookout zijn door World Biz Magazine uitgekozen de "Top 100 Innovation CEO" awards voor 2021 te ontvangen.


De prijs erkent product-, service-, functionele, strategische en managementinnovatie, evenals "uitzonderlijk commercieel inzicht en marktintegriteit."


Als nummer 1 op de lijst was Yitzhak het onderwerp van een voorpagina van meerdere pagina's voor haar rol in 'het hervormen van kindervoeding'.


Ze werkte jarenlang met een team aan de ontwikkeling van Else Nutrition, de eerste plantaardige, wereldwijd gepatenteerde zuivel- en sojavrije babyvoeding, die afgelopen maart in de Amerikaanse winkelschappen verscheen.


World Biz Magazine hoofdredacteur Mike Walters zei: "We hebben meer dan 40.000 inzendingen ontvangen voor onze 2021-awards. Als nummer 1 geselecteerd worden is een bewijs van Hamutal's bijdragen aan het verhogen van de normen op het gebied van zuigelingen- en kindervoeding. Ondanks veel hindernissen heeft ze een echt alternatief op de markt gebracht; een die schoner, gezonder en beter voor het milieu is. Else Nutrition heeft met succes haar ruimte ontwricht en staat aan de vooravond van wereldwijde expansie, wat een opwindende kans biedt voor investeerders.”


Fogel, CEO van Rookout – onlangs benoemd tot Gartner Cool Vendor in monitoring en observeerbaarheid – heeft de afgelopen twee decennia leidinggegeven aan datagestuurde bedrijven, producten en R&D-teams, van startende startups tot overheidsorganisaties.


Shahar Fogel. Foto via LinkedIn


Rookout stelt softwareontwikkelaars in staat om actief actieve code te debuggen zonder dat er meer code hoeft te worden geschreven. Het is een niet-opdringerige manier om problemen snel te identificeren en op te lossen die van invloed zijn op de service.


“Ik geloof dat de toekomst van technologie ligt in het vermogen om snel te innoveren. Met de adoptie van tools die ontwikkelaars realtime oplossingen bieden, zullen de industrie - en bedrijven zelf - meer inzicht en begrip in hun code kunnen krijgen, waardoor de nieuwe standaard van hoe ingenieurs werken in moderne omgevingen opnieuw wordt gedefinieerd." zei Fogel.

82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page