israelnieuws tags israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Marokkaanse delegatie bezoekt belangrijk Israëlisch logistiek centrum


Foto Start-up Nation Central


Start-Up Nation Central verwelkomde deze week een delegatie van het Moroccan Agency for Logistics Development (AMDL) om de samenwerking tussen landen in de logistieke sector te bevorderen en om innovatie-ecosystemen in beide landen te bevorderen.


Het bezoek van de delegatie bouwt voort op een memorandum van overeenstemming (MOU) dat de twee organisaties afgelopen mei in Casablanca hebben ondertekend tijdens de conferentie "Connect2Innovate". Tijdens de driedaagse bijeenkomst stond innovatie en uitwisseling van kennis en best practices in de logistieke sector centraal – en diende als basis voor een breed scala aan activiteiten, waaronder het werkbezoek van deze week aan Israël voor logistieke bedrijfsleiders uit Marokko.


Tijdens het bezoek ontmoette het Marokkaanse cohort belanghebbenden in het Israëlische logistieke ecosysteem, waaronder het Israeli Supply Chain Management Forum en Israel Innovation Authority , om expertise op het gebied van supply chain en logistiek te delen. De delegatie zal verschillende nationale logistieke faciliteiten bezoeken, waaronder de Israel Postal Company, waar de delegatie strategische zakelijke partnerschappen besprak en afspraken maakte over vervolgbijeenkomsten gericht op bedrijfsontwikkeling. De delegatie bezocht ook de logistieke centra van de Israel Airport Authority .


Dit werkbezoek verbindt Marokkaanse en Israëlische bedrijfsleiders om een ​​dynamische versnelling van technologische innovatie te bevorderen en een platform te bieden voor kennisuitwisseling. Het verstevigt ook het partnerschap tussen de logistieke sectoren van de twee landen en bevordert investeringsmogelijkheden in het Marokkaanse logistieke ecosysteem.


De Marokkaanse delegatie bestaat uit prominente leiders uit de Marokkaanse logistieke sector, waaronder vertegenwoordigers van het Ministerie van Transport en Logistiek, AMDL, National Airports Office (ONDA), SNTL Supply Chain en Royal Air Maroc (RAM), evenals uit de particuliere sector: Algemene Confederatie van Marokkaanse Bedrijven (CGEM) vertegenwoordigd door Bolloré Transport en Logistiek, Jalal Transit Transport Logistique, TRANSMEL en YMSA.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
israelnieuws