top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Mega Israëlische financieringsrondes gaan door ondanks angst voor een wereldwijde recessie


Foto met dank aan Pixellot


Pixellot, leverancier van geautomatiseerde sportvideo- en analyseoplossingen, rondde in juni een Series D-financieringsronde van $ 161 miljoen af, waarmee hij bovenaan de lijst van ISRAEL21C stond met mega-investeringen van $ 100 miljoen of meer.


Pixellot's AI-geautomatiseerde videoproductie- en analysetechnologie maakt hoogwaardige videoverslaggeving van sport mogelijk tegen een fractie van de gebruikelijke kosten, waardoor de videoproductie en -distributie voor sportcompetities, variërend van professionele tot jeugdsportorganisaties, wordt vereenvoudigd.


Pixellot, met hoofdkantoor in Petah Tikva met internationale locaties, ondersteunt 17 teamsporten en heeft zijn systemen ingezet op 23.000 locaties in 70 landen, waardoor elke maand zo'n 350.000 uur aan live sport wordt geproduceerd.

Andere Israëlische megafinancieringsrondes in juni:


Observability data streaming analytics startup Coralogix uit Tel Aviv heeft $ 142 miljoen opgehaald in een Series D-ronde. Het platform van het bedrijf wordt door meer dan 2.000 klanten wereldwijd gebruikt om statistieken, tracering en beveiligingsgegevens bij te houden en te analyseren zonder dat indexering nodig is.


Aidoc uit Tel Aviv, een medisch technologiebedrijf dat AI-ondersteunde triage- en meldingssystemen voor ziekenhuizen ontwikkelt, heeft $ 110 miljoen opgehaald in Series D-ronde.


Vayyar Imaging uit Tel Aviv, een wereldleider in 4D-beeldradar, sloot een Series E-financieringsronde van $ 108 miljoen af ​​met een tweede afronding gepland voor eind juli.


Opgericht met de visie om borstkanker in een vroeg stadium te detecteren met behulp van RF-technologie, heeft Vayyar zijn activiteiten sindsdien uitgebreid naar seniorenzorg, auto-industrie, detailhandel, openbare veiligheid en andere industrieën.


Perimeter 81 werd Israëls nieuwste cybersecurity-eenhoorn met een Series C van $ 100 miljoen die op 6 juni werd gesloten. Deze vier jaar oude startup is gevestigd in Tel Aviv en heeft twee kantoren in de Verenigde Staten. 2.400 klanten.


De nieuwe hightech investeringsrondes komen ondanks de groeiende angst voor een wereldwijde recessie.32 weergaven0 opmerkingen
bottom of page