israelnieuws tags israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuwzender i24 uit Israël opent twee kantoren in Marokko


Patrick Drahi (L) en Frank Melloul op het i24NEWS-gala, 30 mei 2022, in Rabat, Marokko. foro via i24News.


De in Israël gevestigde internationale nieuwszender i24NEWS heeft aangekondigd dat het dinsdag kantoren heeft geopend in Rabat en Casablanca, is daarmee det eerste in Israël gevestigde nieuwszender in Marokko, na het herstel van de banden in 2020.


i24NEWS CEO Frank Melloul kondigde de opening aan van twee bureaus in Rabat en Casablanca, van waaruit de zender zijn studio's zal exploiteren. De aankondiging werd maandagavond gedaan tijdens een prestigieus gala-evenement in de Chellah hal in Rabat, in aanwezigheid van meer dan 300 gasten.


Dit markeert een nieuwe belangrijke mijlpaal voor i24NEWS. Naast het hoofdkantoor in Tel Aviv zendt i24NEWS ook uit vanuit studio's in Frankrijk, de Verenigde Staten en recentelijk ook vanuit de Verenigde Arabische Emiraten. Het kanaal maakt deel uit van de Altice groep, eigendom van zakenman Patrick Drahi.


Melloul zei: "Zelfs vóór de ondertekening van de normalisatieovereenkomst tussen Israël en Marokko, en eigenlijk tijdens de activiteiten van i24NEWS in de afgelopen jaren, hebben we gezien dat de zender een loyaal publiek heeft in Marokko.


We hebben gezien dat dit een zeer betrokken en actief publiek is op sociale-media netwerken, en we zijn verheugd om vestigingen in Marokko te openen, wat zal helpen onze dekking in het land te verdiepen. Onze bureaus over de hele wereld, en vandaag die in Rabat en Casablanca, stellen ons in staat om de gebeurtenissen vanuit verschillende hoeken en perspectieven te behandelen, ons inhoudsaanbod uit te breiden en te diversifiëren en in de belangrijke en interessante verhalen te duiken.


Ik geloof dat de lancering van onze bureaus in Marokko veel van deze missies zal helpen stimuleren en i24NEWS zal positioneren als een toonaangevende speler op de media- en nieuwsmarkt in de Maghreb en Afrikaanse landen, aldus Melloul."









































42 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws