top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nog 79 ernstige virus patiënten in de ziekenhuizen van Israël


Ter illustratie. Foto via Wix


Hoewel het aantal nieuwe dagelijkse besmettingen een stijgende lijn laat zien liggen er in de ziekenhuizen van Israël slechts 79 ernstige zieke virus patiënten, zo blijkt uit de vanmorgen bekendgemaakte cijfers van het ministerie van Volksgezondheid.


Nadat op donderdag 95.479 mensen op Covid-9 waren getest bleken 838 (0,89%) met het Covid-19 virus besmet te zijn. Op dit moment zijn er 6.542 actieve virus patiënten in het land.


Hiervan zijn 125 in een ziekenhuis opgenomen, waarvan 79 ernstig ziek zijn, met 42 aan beademingsapparatuur zijn aangesloten.


Het aantal vermoedelijke gevallen van de Omicron variant in Israël verdubbelde binnen twee dagen, zei het ministerie van Volksgezondheid donderdagavond.


Volgens de laatste gegevens van het ministerie zijn de vermoedelijke besmettingen gestegen van 150 op dinsdag naar 283 op donderdagavond. Het aantal bevestigde gevallen blijft onveranderd op 89.


In onderstaande grafiek zijn de verschillen duidelijk te zien tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde virus patiënten, waarbij lichtblauw = niet gevaccineerd; groen = gedeeltelijk gevaccineerd; donkerblauw = volledig gevaccineerd:

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page