israelnieuws tags israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nog slechts 93 ernstige Covid-19 patiënten in Israël


Ter illustratie. Screenshot YouTube


Er zijn nog slechts 93 ernstige Covidpatiënten in Israël, zo blijkt uit de cijfers die vrijdagmorgen door het ministerie van Volksgezondheid zijn bekendgemaakt. Ook blijkt daaruit dat het aantal actieve patiënten in het land min of meer gelijk is gebleven.


Na het testen van 91.736 mensen op donderdag, bleken 589 (0,65%) met het Covid virus besmet te zijn. In totaal zijn er 5.942 actieve virus patiënten in het land, 29 minder dan op woensdag.


Hiervan zijn 136 opgenomen in een ziekenhuis, waarvan er 93 als ernstig ziek worden aangemerkt, 9 minder dan op woensdag, met 55 van hen aangesloten aan beademingsapparatuur.


Voor de tweede dag op rij is er niemand overleden aan de gevolgen van het virus, waardoor het aantal doden op 8.210 blijft staan.


Het grootste deel van de besmette personen zijn kinderen en niet gevaccineerde, zo deelde het ministerie mee.


In onderstaande grafiek zijn de verschillen duidelijk te zien tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde virus patiënten, waarbij lichtblauw = niet gevaccineerd; groen = gedeeltelijk gevaccineerd; donkerblauw = volledig gevaccineerd:55 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws