top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Op dinsdag 622 nieuwe besmettingen, nog 122 virus patiënten in het ziekenhuis


Ter illustratie. Foto MDA


Uit de woensdagmorgen bekendgemaakte Covid cijfers van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid, blijkt dat de daling van het aantal ziekenhuispatiënten doorzet, terwijl het aantal met het Covid-19 virus besmette personen toeneemt.


Op maandag werden 97.750 mensen op het virus getest, waarbij 673 (0,70%) besmet bleken te zijn. Het aantal met het virus besmette personen is gestegen naar 6.429.


Hiervan zijn 122 in een ziekenhuis opgenomen, 4 minder dan op dinsdag, waarvan 84 ernstig ziek zijn, 6 minder dan op maandag, met 46 van hen aangesloten aan beademingsapparatuur.


Het aantal mensen dat aan de gevolgen van Covid-19 is overleden staat nu op 8.224.


Later op woensdag zal bekend worden gemaakt welke Europese landen worden toegevoegd aan de Rode Lijst, waarna het niet meer is toegestaan naar die landen te reizen.


Ook zal woensdag bekend worden of het door het coronakabinet aangekondigde besluit om bezoek aan een winkelcentrum vanaf komende vrijdag alleen met Groen Paspoort toe te staan, door de Grondwet commissie van de Knesset zal worden goedgekeurd.


Eigenaren van winkelcentra hebben aangekondigd het besluit bij het Hooggerechtshof aan te vechten.


In onderstaande grafiek zijn de verschillen duidelijk te zien tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde virus patiënten, waarbij lichtblauw = niet gevaccineerd; groen = gedeeltelijk gevaccineerd; donkerblauw = volledig gevaccineerd:35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page