top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Opnieuw stijging actieve viruspatiënten en daling ernstige patiënten in ziekenhuizen


Foto via Wix


Waar Israëlische experts al weken geleden voor hebben gewaarschuwd, lijkt werkelijkheid te worden zo blijkt uit de vanmorgen verstrekte cijfers van het ministerie van Volksgezondheid in Israël. Een toename van het aantal actie virus patiënten en afname van ernstige patiënten in de ziekenhuizen.


Op dinsdag werden 82.309 mensen op Covid-19 getest en bleken er 603 (0,74%) met het Covid-19 virus besmet te zijn. De helft kinderen, terwijl van de andere 50% ca. 80% niet gevaccineerd is, zoals dat eigenlijk al dagenlang het geval is. Het totaal aantal actieve virus patiënten in het land staat nu op 6.505.


In de ziekenhuizen liggen 174 virus patiënten waarvan er 124 (4 minder dan maandag) ernstig ziek zijn, met 81 van hen aangesloten aan beademingsapparatuur.


Het dodental is met 1 gestegen tot 8.178.4


Inmiddels heeft het coronakabinet nieuwe beperkingen aangekondigd, terwijl experts waarschuwen dat de vijfde virusgolf eraan komt.


In onderstaande grafiek zijn de verschillen duidelijk te zien tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde virus patiënten, waarbij lichtblauw = niet gevaccineerd; groen = gedeeltelijk gevaccineerd; donkerblauw = volledig gevaccineerd:


82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page