top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Opnieuw stijging besmettingen in Israël, 765 in 24 uur


Ter illustratie. Foto Sonovia


Ook vandaag meldt het Israëlische ministerie van Volksgezondheid weer een stijging van het aantal besmettingen. De afgelopen 24 uur zijn er 765 nieuwe besmettingen geconstateerd, iets meer dan de 754 die op dinsdag werden gemeld.


Nadat er woensdag 62.980 mensen woensdag waren getest, bleek 1,38% besmet te zijn, wat resulteerde in 765 nieuwe coronavirus patiënten.


In totaal zijn er nu in Israël 5.372 actieve virus patiënten, 200 meer dan de vorige dag. Van hen liggen er 100 in de verschillende ziekenhuizen van het land, met 54 van hen in ernstige toestand waarvan 17 als kritiek worden omschreven en 16 van hen aan beademingsapparatuur aangesloten.


Het dodental is met drie gestegen en staat nu op 6.443.


Inmiddels zijn er door premier Bennett woensdagavond nieuwe beperkingen afgekondigd, waaronder het verplicht dragen van mondkapjes in publieke ruimten, beperkingen voor evenementen en het dringende advies om niet naar het buitenland te reizen.


Of het naar aanleiding van de toespraak van Bennett is of dat mensen zich bewust worden van het nemen van maatregelen is niet bekend, maar het is opvallend dat je nu ook op straat veel meer mensen met een mondkapje ziet.


60 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


HansLa23
HansLa23
Jul 15, 2021

Mondkapjes Sonovia besteld pittig geprijsd maar getest zeer goed . In Nederland 🇳🇱 niet verplicht naar je ziet weer steeds meer mensen met kapjes .

Like
Joop Soesan
Joop Soesan
Jul 15, 2021
Replying to

Dat begrijp ik. Gelukkig is het in Israël beter geregeld

Like
bottom of page