israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Overeenkomst tussen Israël en de VAE ter bevordering van op innovatie gebaseerde zakelijke banden


Van links naar rechts: Michal Seror, Director of Community Development bij Start-Up Nation Central, Salmaan Jaffery, DIFC Chief Business Development Officer, Eliran Elimelech VP Strategic Partnerships bij Start-Up Nation Central, Mohammad Alblooshi, DIFC Sector Head - FinTech and Innovation . Foto met dank/ Start-Up Nation Central


Het Dubai International Financial Centre (DIFC) en de in Tel Aviv gevestigde non-profit Startup Nation Central hebben de ondertekening aangekondigd van een overeenkomst die gericht is op het versterken van de betrekkingen tussen de VAE en Israël om de innovatiesector te ondersteunen.


Tijdens een ondertekeningsceremonie in het kantoor van DIFC ondertekenden Salman Jeffrey, CEO van Business Development bij de DIFC Authority, en Eliran Elimelek, Vice President of Strategic Partnerships bij Startup Nation Central, de overeenkomst, waarbij de twee partijen beloofden samen te werken om de zakelijke relaties te versterken dat zal in het belang van beide landen zijn, met name op het gebied van financiële technologie en digitale veiligheid.


Arif Amiri, CEO van de DIFC Authority, zei: “Als toonaangevend centrum voor financiële diensten, fintech en innovatie in de regio, is het centrum goed gepositioneerd om innovatieve bedrijven te promoten en te ondersteunen, die potentieel hebben waardoor ze op de troon van de technologiesector in de toekomst. Onze samenwerking met Startup Nation Central stelt ons in staat om een ​​cultuur van samenwerking tussen ondernemers en innovators in de twee landen tot stand te brengen, en om de opbouw van een vitaal ecosysteem te ondersteunen om de financiële technologiesector vooruit te helpen.”


Avi Hassoun, CEO van Startup Nation Central, zei: “Een jaar na de ondertekening van de Abraham Akkoorden beschouwen we de overeenkomst van vandaag als een bewijs van de inspanningen op het gebied van innovatiediplomatie in de regio. We geloven dat het een uitstekend platform zal bieden om toekomstige samenwerkingen te ondersteunen en ideeën te transformeren. En de verheven visies van staatsleiders in een tastbare realiteit.
78 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws