israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Persbericht van het kabinet van de president van Israël en het ministerie van Buitenlandse Zaken


President Isaac Herzog. Foto Gov.il


Een hoge officiële delegatie uit Turkije zal deze week in Israël aankomen als onderdeel van de voorbereidingen voor het geplande bezoek van president Isaac Herzog aan Turkije en met als doel de betrekkingen tussen de twee landen te bespreken.


De Turkse delegatie bestaat uit de woordvoerder en hoofdadviseur van de president van Turkije, Ibrahim Kalin, en de vice-minister van Buitenlandse Zaken van Turkije, Sedat Önal.


Tijdens het bezoek zullen de twee functionarissen een ontmoeting hebben met de directeur-generaal van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Alon Ushpiz, de directeur-generaal van het kabinet van de president van Israël, Eyal Shviki, en hoge functionarissen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en het kantoor van de president van Israël.


Het bezoek van de hoge delegatie is komt na het bezoek van de directeur-generaal van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken aan Turkije afgelopen december, waar de dialoog over het bezoek van de president en de betrekkingen tussen de twee landen begon.102 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws