israelnieuws tags israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Netanyahu vraagt de Staat de uitgaven voor zijn twee privé woningen te vergoeden


Screenshot YouTube


Premier Benjamin Netanyahu zal de staat verzoeken de huisvestingskosten voor hem en zijn gezin te betalen voor hun privéwoningen in Jeruzalem en Caesarea, volgens een rapport van N12 news van zaterdag, nu de Balfour residentie nog steeds wordt gerenoveerd.


De renovaties aan de ambtswoning van de premier aan Balfour Street zullen naar verwachting nog geruime tijd duren. Deze week zal premier Binyamin Netanyahu naar verwachting de financiële commissie vragen om een ​​verzoek om erkenning van de uitgaven van hun woning aan de Gazastraat in Jeruzalem, maar niet alleen dat: ook de uitgaven van de privéwoning in Caesarea moeten door de staat worden betaald.


De financiële commissie verwachtte een verzoek de woning aan Gaza Street als officiele residentie te erkennen vanwege het feit dat de residentie aan Balfour Street gerenoveerd wordt, en het is duidelijk dat het gezin een ander verblijf nodig heeft.


Woning Gazastraat Jeruzalem. Screenshot YouTube


Verrassend genoeg wordt verwacht Netanyahu ook dat de staat de kosten van zijn privéwoning in Caesarea betaald. Dit zijn lopende uitgaven voor Netanyahu en zijn gezin.


Woning Ceasarea. Screenshot YouTube


Knesset functionarissen met wie N12 News sprak, zeggen dat ze zich ongemakkelijk voelen bij dit verzoek. Dat komt vooral doordat veel andere urgente zaken op de commissietafel komen te liggen. Maar de inschatting is dat de regeringscoalitie dit verzoek zal goedkeuren en dat de staat de kosten van de twee woningen zal erkennen.141 weergaven1 opmerking
bottom of page
israelnieuws