top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Saucony onthult de officiële schoen van de Jerusalem Marathon die op 17 maart wordt gehouden


Foto Saucony


Het sportmerk SAUCONY heeft de officiële schoen van de Jerusalem Marathon onthuld: de Triumph 20. Voor het eerst in de geschiedenis van marathons in Israël is de raceschoen vergelijkbaar met schoenen voor de marathons van New York, Tokio, Parijs en Berlijn.


De schoen werd onthuld door Saucony's Israëlische ambassadeur Eitan Hermon, de eerste geamputeerde marathonloper in Israël. Eitan raakte lichtgewond tijdens de Tweede Libanonoorlog, toen de tank waarin hij zat explodeerde als gevolg van een ondergrondse explosieve lading. Eitan, die een uitstekende atleet en langeafstandsloper was, raakte ernstig geblesseerd aan zijn rechterbeen, onderging een lang en complex revalidatieproces en keerde terug naar zijn hardlooproutine. Sindsdien heeft hij deelgenomen aan 18 marathons over de hele wereld.


Foto Saucony


Na het winnen van het Wereldkampioenschap in de London Marathon staat hij op het punt deel te nemen aan de Jerusalem Marathon, die op 17 maart voor de 12e keer wordt gehouden. Hij loopt samen met tienduizenden hardlopers die uit het hele land en de hele wereld komen. Het unieke van de marathon komt voort uit een route die belangrijke historische bezienswaardigheden in Jeruzalem omvat naast spectaculaire en adembenemende uitzichten, zoals: het Hooggerechtshof, het Israel Museum, de residentie van de president van Israël, de muren van de Oude Stad en de Armeense Wijk, de Toren van David, het Khan Theater, de Sultan's Pool.


Het Triumph 20-model van SAUCONY biedt een lichtgewicht model met een hoog ondersteuningsniveau en de PWRUN+-technologie, waardoor hardlopers kunnen genieten van maximale vulling, waardoor hardlopers probleemloos kilometers kunnen lopen. De nieuwe PWRRUN+ schuimvulling is zachter en lichter dan ooit, met bijgewerkte geometrie die zorgt voor een zachter gevoel onder de voet en een gladder gevoel dan ooit.


De CEO van de gemeente Jeruzalem, Itzik Larry, "De marathon van Jeruzalem, die dit jaar 12 jaar activiteit markeert, is de eerste in Israël die een officiële schoen ontvangt. Het is een grote opwinding om de pioniers in het land te zijn en om te lanceren een merkschoen, en tegelijkertijd deel uit te maken van een groep internationale marathonlopers zoals New York, Tokio en Parijs, die elk jaar merkmarathonschoenen ontwerpen.De gemeente Jeruzalem wenst alle hardlopers die zullen deelnemen aan de Jerusalem International Marathon, de toonaangevende in Israël, om te genieten van de spectaculaire uitzichten en de heldere lucht op weg naar de finish.


Hanita Mi-Tal CEO van Saucony Israel: "Ik ben opgewonden en blij als CEO van het bedrijf om deel te nemen aan een van de toonaangevende sportevenementen in Israël en om de officiële schoen en het shirt van de marathon te lanceren. De Jerusalem Marathon is een opwindende en speciaal sportevenement, zowel vanwege de landschappen en de routes waar het doorheen loopt, als vanwege de prachtige diverse mix van de hardlopers. Hardlopen en sport verenigen iedereen en sluiten aan bij de waarden van het bedrijf Saucony. Het marathonmodel zoals het wordt genoemd is Triomf (model 20) Overwinning In een marathon staat iedereen tegenover zichzelf in zijn persoonlijke en privéoverwinning.'


Voor inschrijving en aanvullende details over de routes, overnachtingsmogelijkheden en de evenementen die bij de wedstrijd horen op de marathonwebsite: https://jerusalem-marathon.com .

63 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page