top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Tadiran sponsort eerste Israëlische vrouw die de Everest heeft beklommen


Danielle Wolfson 2e van rechts. Foto via Tadiran


De Israëlische producent van airconditioners, Tadiran Group, sponsort Danielle Wolfson (44), de eerste en enige Israëlische vrouw die de top van de Mount Everest heeft beklommen. Wolfson bereidt zich momenteel voor om naar de top van Mount Denali (voorheen Mount McKinley), de hoogste berg van Noord-Amerika, te klimmen. Aan het einde van deze klim kan Wolfson zes van 's werelds zeven hoogste bergtoppen op elk continent afvinken, een doel dat ze zichzelf onlangs heeft gesteld.


Tadiran, dat airconditioners op de markt brengt en produceert, met de nadruk op luchtkwaliteit binnenshuis, wordt verhandeld op de Tel Aviv Stock Exchange met een marktkapitalisatie van NIS 4 miljard € 1,11 miljard).


Het bedrijf zal Wolfson ondersteunen tijdens haar voorbereidingen en training voor haar aanstaande klim naar de top van Mount Daneli. Het verstrekken van sponsoring kost naar schatting NIS 300.000 (€ 286.000), en komt overeen met de visie van Tadiran om een ​​gezonde levensstijl en de schoonst mogelijke lucht te promoten, evenals het promoten van sporters zoals Wolfson, die waarden van uitmuntendheid met zich meebrengen en doelen bereiken, wat overeenkomt met de doelstellingen van het bedrijf, aldus meldt het financiële dagblad Globes.


Wolfson, advocaat van beroep, en moeder van de 23-jarige Ariel, woont in Ramat Gan. Ze klom tien maanden geleden naar de top van de Mount Everest en heeft sindsdien haar reis voortgezet om zoveel mogelijk bergtoppen te veroveren. Ze klom onlangs naar de top van de berg Lahutsa, de op drie na hoogste berg ter wereld, en plantte de Israëlische vlag op de top.


Wolfson zei: "Ik wil Moshe Mamrud, de CEO en controlerende aandeelhouder van Tadiran, persoonlijk bedanken voor het ondersteunen van mijn sportactiviteiten en prestaties voor Israël. Ik ben dankbaar voor de kans die mij is gegeven om Tadiran en de staat te vertegenwoordigen.”


Tadiran CEO en controlerende aandeelhouder Moshe Mamrud zei: “Wij geloven in de waarden van uitmuntendheid, een gezonde levensstijl en het Israëlische volk. Als onderdeel van deze visie zijn we verheugd om Danielle te ondersteunen in haar reis om 's werelds zeven hoogste bergtoppen te veroveren. De steun die we aan sporters kunnen bieden, draagt ​​veel bij aan de Israëlische cultuur en sport en aan de individuele bekwaamheid als onderdeel van de organisatie en de Israëlische samenleving in het algemeen. Danielle brengt grote eer aan Israël en we zijn er zeker van dat ze Israël trouw zal blijven vertegenwoordigen in haar activiteiten over de hele wereld.34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page