top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

UBQ uit Israël opent grootschalige vestiging in Bergen op Zoom en zoekt 140 medewerkersFoto UBQ


UBQ Materials, klimaat technologische ontwikkelaar van geavanceerde materialen gemaakt van organisch en niet-recyclebaar afval, kondigde vandaag aan dat medeoprichter en co-CEO, Jack 'Tato' Bigio, een ontmoeting heeft gehad met premier van Nederland, Mark Rutte, om de steun van de overheid voor de aanstaande uitbreiding van het bedrijf in

Bergen op Zoom te bespreken.


De minister-president voerde een open dialoog met een selecte groep Israëlische bedrijven die in Nederland actief zijn om te bespreken hoe de Nederlandse overheid deze bedrijven beter kan ondersteunen bij het verdiepen van de commerciële activiteiten in Nederland.


"Het uitbreiden van onze voetafdruk in Nederland is een belangrijke stap in onze wereldwijde schaalvergroting", zegt Bigio, "Nederland heeft lange tijd prioriteit gegeven aan een circulaire economie en bio gebaseerde oplossingen om de urgente wereldwijde klimaatcrisis aan te pakken. Samen zullen we een positieve klimaatimpact brengen in een systeem dat voorheen hulpbronnen uitputte.”


UBQ Materials begint zijn wereldwijde expansie in Bergen Op Zoom, Nederland met een ultramoderne faciliteit op industriële schaal en een onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium. Het bedrijf is bezig met het aannemen van 140 fulltime medewerkers voor de faciliteit, die een jaarlijkse productiecapaciteit van 80.000 ton UBQ™ zal hebben. De UBQ Materials faciliteit in Bergen Op Zoom zal in de eerste helft van 2023 volledig operationeel zijn.

136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page