top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Verdachten aangehouden die hebben geassisteerd bij de aanslagen in Ariël en Elad


Foto IDF-woordvoerderseenheid


IDF, Israëlische grenspolitie en ISA-troepen hebben personen aangehouden die worden verdacht van het assisteren van de terroristen die de aanslagen in de steden Ariel en Elad hebben gepleegd.


's Nachts voerden de IDF, de Israëlische grenspolitie en de ISA-troepen antiterreur activiteiten uit in de stad Rumana. Tijdens de activiteit hebben de veiligheidstroepen twee personen aangehouden die ervan worden verdacht de terroristen te hebben bijgestaan ​​die afgelopen donderdag de dodelijke aanslag in de stad Elad hebben uitgevoerd, waarbij drie Israëlische burgers werden gedood.

Foto IDF-woordvoerderseenheid


De troepen waren ook actief in de stad Qarawat Bani Hassan, en arresteerden twee personen die ervan verdacht werden de terroristen te hebben geholpen die vorige week de terreuraanslag in Ariel uitvoerden, waarbij een Israëlische bewaker werd gedood.


Daarnaast waren de veiligheidstroepen actief in het vluchtelingenkamp Balata en de dorpen Aida, Bayt Rima, Bil'in, Azzun, Qatanna en Himza. De troepen arresteerden personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. De troepen hebben twee messen en twee pistolen in beslag genomen tijdens antiterreur activiteiten in het dorp Azzun.

Foto IDF-woordvoerderseenheid


In totaal zijn er 's nachts 15 verdachten aangehouden.


De verdachten en de in beslag genomen wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan veiligheidstroepen.
54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page