top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De commandant van de Israëlische luchtmacht bezoekt het Koninkrijk Marokko


Foto IDF-woordvoerder


De commandant van de Israëlische luchtmacht, generaal-majoor Tomer Bar, keerde vrijdagmiddag terug van zijn eerste officiële bezoek aan het Koninkrijk Marokko.

De IAF-delegatie bezocht de Ben Guerir Air Base, de Royal Moroccan Air Force Academy en het Royal Moroccan Air Force Headquarters.

Foto IDF-woordvoerder


Generaal-majoor Bar had een ontmoeting met zijn Marokkaanse collega, de inspecteur van de koninklijke Marokkaanse luchtmacht, generaal El Abed Alaoui Bouhamid. De twee prezen de versterking van de samenwerking tussen de twee legers en bespraken belangrijke militaire zaken, waaronder luchtverdediging, uitwisseling van vliegtuigbemanningen en gezamenlijke luchtoefeningen.

Foto IDF-woordvoerder


Commandant van de Israëlische luchtmacht, generaal-majoor Tomer Bar:

"Dit is een spannend moment - een officieel bezoek aan de Royal Moroccan Air Force, een van de meest professionele en geavanceerde luchtmachten. We zullen optreden en samenwerking en gemeenschappelijke belangen bevorderen en ons partnerschap versterken door middel van training en kennisdeling ten behoeve van het behoud regionale stabiliteit."


93 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page